ses Creative Commons License 2000.07.26 0 0 866
Alakul ez, Vuru, a lenti kiterjedt rímgyűjteményben mindössze GroundZero telekinézisét láttam viszont (emlékszem rá, de számot most nem nézek, hidd el :-) ) - másfelől tele van jobbnál jobb rímekkel, gratulálok a nagy lendülethez! Első olvasás után saját kedvencem a vájárpillangó.

Sporttárs :-), igaz az első mesterműved mintha egészen távolról, csak asszociatív szinten emlékeztetne a topik-eleji klasszikus hellén masszőr / mellén hasszőr párosításra - de lehet, hogy csak én hallucinálok. Viszont biztosan nem újrafelfedezés, mert más rím.

Ennyit az önjelölt eredetiségbiztosító naplójából, most jöjjenek a rímek:

Anyósoméknak magyarázok: ez az esztendő valószínűleg régészeti pályafutásom csúcsa – a házasságom viszont, úgy tűnik, eléggé megsínylette a sikereimet
Az idei a leletek éve!
…feleségem veletek él-e?

Gusztustalannak tartom a mostanság divatos vastag talpú importcipőket, és mindenekelőtt az bosszant, hogy az unokahúgom is ilyeneket hord
Szörnyű külhoni tákolmányok:
Főképp a Mónikától hányok!

A szépemlékű szovjet futballcsapat dél-amerikai túráján a híres kapust a helyi őslakos kutyavadászok kedvenc szállodájában helyezik el
Hol nyugovóra ma Jasin tér,
rengeteg a maja sintér!

Elmagyarázom az alattunk lévő erkélyen napozó szomszédnak, hogy nem én köptem le, hanem a víztartómban lévő folyadékból pottyant rá egy csepp
Felborult a kulacs, Endre:
dehogy csöppent csula kendre!

A háziorvosok után a taxisofőrök is kiharcolták, hogy számuk limitált, engedélyük pedig a piacon szabadon értékesíthető legyen
Boldog minden nagy és apró taxis:
az övék is eladható praxis!

Háziállatom pókosdit játszik egy vendégemmel, akit ugyan kissé zavar a dolog, de felvilágosítom, hogy még mindig akkor jár jobban, ha hagyja: az állat ugyanis elég hirtelen haragú
Jobb, hogy ha a sül befon ma,
mintha kraftból fülbesomna…