Na vegre, ugy tunik ujra hozza tudok szolni a forumhoz, vegre nem mondja azt nekem az index, hogy nincsen TMW nevu felhasznalo regisztralva.
Vince! A neked irt hozzaszolasom ketszer szallt el, mar nem nagyon van kedvem reprodukalni (nem is emlekszem mindenre, amit beleirtam).
A lenyeg roviden: ha Steel jatszott volna kezdo poziciobol a SR-n, akkor is ugyanazt mondanam, mint a Strong eseteben: megtiszteltetes nekik, hogy ott lehetnek, es semmi nem indokolt volna kesobbi idopontot. (Elfogult vagyok az igaz, de azert van realitas erzekem).
A Pokolgep mar messze nem a regi, a dobosuk kifejezetten szar, de mar Kukovecz se a regi, ettol fuggetlenul a regi notak jok, Rudan meg a legjobb magyar enekes. A Summer Rockson ott a helyuk jovore is (tetszik, nem tetszik, nagyon sokan szeretik oket meg mindig) - bar az idei produkciojukat nem lattam, es elhiszem nektek, hogy nagyon gyenge volt.
A kettonk kozott neha felbukkano szemelyeskedesrol annyit, hogy a normalis eneddel szivesen beszelgetek barmikor, a masikat meg kitiltanam az indexrol.
Ja, ez a mindcrime-os gyerek jol bemutatkozott itt. Max ket hozzaszolast olvashatott el, hogyha truemetalosnak minositette ezt a tarsasagot.
Mellesleg en is csatlakozom a Mindcrime sux velemenyhez.