Mumu
2000.07.26
|
|
0 0
1054
|
Kedveseim:
-Operanak nem adhatok tanacsot mert Pesten elek,itt vannak a mi amerikai testvereink aki onnan mar kezdenek neked valaszolni,Kedves Opera.Az mindenkepen dicseretes hogy bar nalam 1o evel fiatalabon de megprobalsz korodal ilyen mu kat,
.Szerintem az elso idot szigoruan tervezd be,legyen egy visszautazo repulojegyed es egy minimum tartalekod es aztan egesseged.En a proba melett lennek,az en temperamentumomal...
-minden repulonek egyszer vege.En profesionalis oknakl fogva sokat repultem 1981-91 kozott minden heten legalabb ket utal.Minden ut veszeleyes mert az utas nem tudja minnek van kiteve.En mint a keleteuropai Branch-nek a fonoke egy osztrak banknal allandoan uton voltam legtobbszor kiszamithatatlan es kenyelmetlen szovjet Tu-val Antonoval.Egyszer egy napal hamarabb utaztam Gruzia es Moszkva kozott mint hogy lezuhant...
A Concordeok 1969 -ben kerultek szolgalatban ezek a gepek,mar hat honapja egy sor peldanynal talaltak a hajto gepen hajszalvekony repedeseket.Amig nem erik el a 12 cm.-et utaztatjak oket.Ilyen kovetkezmenyekkel.Az ilyen koltseges gepeket nem gyartjak tovabb igy egy ilyen hosszu ido utan anyagoregedes mindenkepen fentall. |
|