Törölt nick Creative Commons License 2000.07.25 0 0 346
Videó: Robert a Bloodflowers-hez is akart videót/single-t készíteni, csak éppen a Watching Me Fallból, ami már csak a hossza miatt se tetszett a kiadónak. Ezért nem lett egyik sem.
De valóban volt egy ilyen nyilatkozata is Robertnek még korábban, ami a Galore miatti visszavágásról szólt.

Wild Mood Swings: Kurva jó album, de a régi rajongók többségének valóban ez jön be a legkevésbé a stúdióalbumok közül (meg a Mixed Up, de azt most nem számitom), dehát gyakran van ez így a régi rajnogókkal: megszoknak valamit, aztán ha attól nagyon eltérő dolgot kapnak, azt leszolják. De ez még nem jelenti azt, hogy gond lenne azzal az albummal. Persze ez lehet, hogy nem ilyen egyszerű, de a lényeg, hogy szerintem általában inkább a rajongókban kéne keresni a hibát. Mondjuk engem nem érdekelnek, én nem a rajongókat szeretem, hanem a Cure-t, mellesleg 1988 óta, mégis elégedett vagyok a Wild Mood Swings-zel, azzal az albummal, amit divat szídni. A Returnt pedig, ha annak idején kiadják kislemezként, úgy érzem baromi nagy sláger lett volna, és sokkal több fogy el az albumból.

Tegnap letöltöttem a Yesterday's Gone-t. Cure-számnak rossz lenne, de mivel nem az, így közepes.

G****