soltib Creative Commons License 2000.07.24 0 0 33
Uff

Most volt vége a szokásos Tiszatúrának. Szokásosan jó volt, bár az összetartás nagyon hiányzott. Több banda volt, és egyszer nem volt közös éneklés a tábortűznél. Ami összehozta a csapatot, az a jól ismert "Gyilkosos játék" volt, de nem volt meg igazából a csapatszellem. Ezt leszámítva nagyon jó volt, és mindenki nagyopn jól érezte magát, én biztos leszek jővőre is:)
A tanár vs diákhoz nem igazán tudok hozzászólni, nem igazán vettem észre hogy a diák kerülne ki győztesen. Hogy őszinte legyek az ellentetje inkább igaz, a sok hülye rigolyás tanárok közül néhányan úgy bánnak a gyerekekkel, de szólni nem lehet, mert akkor te kapsz a fejedre. 1 pár érdekes dolgo is megtörténik, pl a nyári túrát kötötték már tanulmányi átlaghoz, amit elvileg nem lehet (Lelkes tanárnő mondta hogy tanulmányi eredménynek semmi köze a nyári táborokzoh...)
Az iskola honlapjával kapcsolatban, összekéne dobni itt a fórumon egy tervet, vázlatpontokba szedve, és itt mindenki elválallna 1-1 részt. A design-t meg ilyeneket is meglehet itt beszélni. Részemről egy frame-s megoldás jönne (utálom a táblázatokat, nem értem miért jó ha mindig után töltődik minden...). A témák lehetnének pl: iskolaban virtuális séta esetleg VRML de fénykép is jó, táborok, események, tanárok, eredmények, tanítási rencdszer... Szóval vmi ilyesmi, ha van vkinek 5lete írjon:)
Addig is készülök 1000l Erdélyre, július 28án van a start:)

Üdv: Balázs
solti@swi.hu
www.soltibalazs.com