Üdv Mindenkinek,
A fórum nélkül eltöltött napok után és a találkozó elött úgy gondoltam én is elmondom a véleményem egy-két korábbi hozzászóláshoz.
clo a Virginnel én is pórul jártam már, bár egy kicsit másként, egy pár hónapja a Le Frisurt láttam 1990 forintért, de mire a pénztárhoz értem már 5000 forint felett volt az ára, mivel valaki rossz árat ütött rá (szerencsére késöbb 28 márkáért meg tudtam venni)Na ennyit a Virginről és a többi megastorról.
Matyika egyszer régen amikor szolnokon tanultam egy buliban összefutottam egy sráccal akin Arzte poló volt, persze rögtön beszélgetni kezdtem vele arról hogy hol, mennyiért is szerezte??? A válasza egy kicsit kiábrándító volt mivel az anyukájától kapta (aki 290 forintért jutot hozzáegy kis falu piacán)egyébként is azért vette csak fel mert nem volt több tiszta polója...+ja és az Arztéről még nem is hallott.
Más ha ezt a hozzászólásomat megelözné egy hasonló tartalmú akkor elnézést, de a szerver ma egy kicsit rosszul müködött, és nem tudom hogy sikeresen vette-e az adásomat.
Na akkor a holnapi viszontlátásig tidzse