Szia Zarquon Mester!
- Talira bizony gyere. Hatodikán is jössz, ugye, meg szeptemberben is?
- S60 -nyomd az infot, testvér, majd tartjuk a hátunkat :-) Engem az a 300 LE feletti példány érdekelne. T6 motor, AWD?
- Ami a 850/S70/V70-et illeti, ebben maximálisan egyetértünk. Kacérkodtam a gondolattal, hogy kipróbálok egy 960/S90-est, de mivel a kocsim céges, a csere miatt akkorát kellene ráfizetni, hogy az már botrányos. Szóval marad a 850 -- nem mintha nem lennék bele fülig szerelmes...
- Veteránvásárlás: Hát tudod, ki ebbe öli bele a pénzét, ki meg abba. van aki nôkre költ, meg kártyára, meg harci kutyákra, meg drogra, piára, szerintem zeknél messze értelmesebb dolog egy szép régi autót felújítani. Mellesleg ha belejön az ember szerintem üzletnek sem rossz, csak nálunk még nincs akkora kultúrája a veteránautóknak, mint mondjuk Angliában... Ami a P1800-ast illeti, az már jóval elmúlt 30 éves, így behizható külföldrôl. Szerintem nem is lenne olyan túl drága. Nekem is arra fáj a fogam.
- A belga nôrôl még nem hallottam, de a körülöttem lebzselô nôstényeket ismerve nem csodálkozok a dolgon: ezek ritkán tudnak valamit rendesen véghezvinni...
Idônként nézzél be :-)