Zarquon
2000.07.22
|
|
0 0
5317
|
Sziasztok!
Visszagyüttem. Korfun viszonylag sok (1-nél több) a régi 7-es és 9-es taxi. Korfun sok a brit dokkmunkás/vasöntő/szénbányász. Korfun nincs sok magyar nő.
Néhány dologhoz szólnék pár szót:
-S60: most fordítom a kezelési útmutatóját. Csak öthengeres motorok lesznek benne. Később van esély egy 300 LE feletti motorra is (amúgy elég sok dolog elkészül, aztán nem gyártják. Lásd 480 cabrio, S40R, stb.). Mellesleg tudtommal az S60 is a large platformra épül, vagyis az S80 és V70 még jobban megrövidített padlólemezére. V50-ről nem tudok. Többet ne kérdezzetek, mert nem hiszem, hogy kéne pofáznom.
-S70: 93'-tól kifejezetten ajánlott vétel, persze ha jó állapotú. Nekem a faceliftelt kombik (94-) tetszenek.
-a veteránvásárlás nem rossz ötlet. Igazi pénztemető. Viszont ha lenne (pénz és eladó példány), tutira vennék egy P1800-ast (főleg ES-t). Vadállat lenne... úgyhogy ha tudtok egyet, szóljatok!
-talira szerintem megyek.
-hallottátok, hogy Belgiumban egy nő öngyilkos akart lenni, és túlélte a 87 m-es (!) zuhanást??? Agyrázkódással és végtagtörésekkel megúszta. Egy Volvo tetején landolt ugyanis, hehehehehe.................. Legközelebb megnézi, hova ugrik. :-)
Megyek dolgozni. Azért időnként benézek.
Üdv,
Zarquon |
|