fargo
2000.07.22
|
|
0 0
5314
|
S40, S60, S70, S80
Négy különbözô méret -- legalábbis ha jól vettem ki az Ivanixos ember szavaiból.
Az alsó-közép kategóriába szerintem inkább az S40 tartozik, az S60 semmiképp. Ha jól sejtem, az inkább felsô-közép kategóriában nyomulhat. Ezek szerint a V70 vagy a felsô-közép kategória tetején, vagy a nagykategória alján lavírozik. Az S80-at a nagykategóriába tenném, bár szívem szerint besorolnám a luxusautók közé, de az azt hiszem látható, hogy nem egy súlycsoportban van az S-Klasse/BMW 700/Audi A8 triumvirátussal. Inkább egy lépcsôvel lejjebb, az E-Klasse/BMW 500/Audi A6 mezônyben ficánkolhat -- ott bátran összevetném ezek bármelyikével, jó eséllyel a Volvo lehet az Ász. Leszámítva persze az E55 AMG/BMW M5/A6 4.2Q extremitásokat. Persze lehetne kreálni egy feltupírozott T6-ost 500 lóerôvel, de nem fér bele a márka imázsába...
Már csak egy rés tátong a sorban: vajon mi lesz a V50? Nem hiszem, hogy meghagyják ezt a lukat, de a létezô variánsok közé belôni még valamit elég macerás lenne. Hacsak nem egy egyterűt vagy hobbiterepjárót tervezgetnek, bár ezt Ivanix-man határozottan cáfolta, és szerintem is márkaidegen barbárság lenne. Volvo egyterű? Brrr... |
Előzmény: lore (5311)
|
|