hal9000
2000.07.21
|
|
0 0
5270
|
És mégegy, az ivaxnál vannak valakinek jó tapasztalatai, mert én kétszer vittem oda az autót, és a szakértelem olyan méretű hiányával találkoztam, hogy az félelmetes volt számomra. (pl: vezérműszíj csere 340 dieselen, 4 óra, a számlán ilyen tétel, hogy motorrevizió x ezer forint, szelepállítás, renault motorba vw korongokat tettek, természetesen felszámolták újnak, a régieket, meg odatették a többi közé. A fényezés minősége hagyott némi kivánnivalót maga után, a futóművet lógó kormányösszekötővel állították be, csak nem tudom hogyan. Szóval ezek az én tapasztalataim, azóta magam javítom a járművet, ha elrontom, akkor én szúrom el, és nem fizetek azért, hogy utána megcsinálhassam...) Ha adagoló problémám van, akkor elmegyek Kecelre mert ott úgy dolgoznak ahogy nekem tetszik. Tisztaság van, rend, a szerelők értenek ahhoz amit csinálnak, és megvannak a megfelelő berendezések, pl a legmodernebb Bosch adagolóbeállító pad, megfelelő szerszámok, és minden ilyen. Ja és nem b..szák át az embert. |
|