biancoblu
2000.07.20
|
|
0 0
61
|
Sziasztok!
Ma voltam az ankéton, ahol a szokásos témákról volt szó, azaz lényegében semmiről. Az elején Fülöp beszélt egy keveset arról, hogy mi volt nyáron. Aztán Pölöskei kapott szót, aki a felkészülésről szólt, elmondta, hogy az edzőmeccsek közül 4 zárult győzelemmel és 2 vereséggel. Beültették még Ferenczit és Bükszegit is, ám ők az ankét nagy részén csöndben voltak. Valamelyik okos ismételten arról kérdezett, hogy a rendőrök miért zárják le valamelyik utcát a nagy meccseknél, aztán a kedvencem, Laci bácsi, az öreg alkoholista megkérdezte, hogy miért hozták ide Henk Ten Cate-t edzőnek. Szerintem kicsit be lehetett állva most is, mivel boxolni akart velem. Egyébként a terembe lerakott székek kevésnek bizonyultak, aminek én eléggé örültem, hiszen ez azt jelenti, hogy sokan voltunk. :)
Más. Egyelőre mégsem alakul meg az új csoportunk, ezt elhalasztjuk. Hogy meddig, arról év közben döntünk, a többi ember aktivitását látva. Egyébként lehet, hogy sikerül bevonnunk több, eddig passzív embert, és akkor elkezdődhet a minőségi szurkolás a Hungária körúton!
HAJRÁ MTK!!! |
|