Mumu
2000.07.20
|
|
0 0
1017
|
.. es magyarul erted a vicceket meg a szojatekot.Ez az szappan.Men ubi bene,ubi Patria(ahol jo ott a hazad)ez nem igaz inkabb amit megjegyeztel.De lehetsz otthon uj hazadba is de akkor ketto van..ez is lehet.Az ut az integralashoz vagy egy sertodes alapja regimhazadal kapcsolatban(politikai,mas,csaladi) vagy a keseget tobb kulturat megismerni es ressze lenni.Ezt mint nem sovinista de magyar erdelyi ismertem mar otthon.Aztan jottek az ujak.Mindenutt otthon vagyok Europaban mert beszelek 6 nyelven.De most mint jo elo nyugdijas anyanyelven orszagaban ha nem is irok korrektul magyarul de publikalok es tettem ezt mindig korrektoral magyar az osforrasom es magyarul gondolkoztam,alnmodtam es imadtam a szoivicceket.
Kedves Opera nagyon jol esik amit mondsz.Mert sajnos meg nem szabad sokat irnom olvasnom,betegsegem megtalalod a Problemaim topicomba,most meg nem tudom irtal e olyasmit amit akarod hogy elbirtaljak.De orulok hogy megtiszteklsz varakozasodal.
A legkozelebbiu lehetosegemig olelek bennetket Ti vandor madarak Ti tobb fweszkuek es Ti akik annyi eve nem felejtetettek el magunkat. |
|