fenris Creative Commons License 2000.07.19 0 0 57
Skorzeny!

Ember, hogy te mekkora egy faszkalap vagy %) Az idojarasbefolyasolas a magiaban alap dolog, ugyanugy, mint az Akasha kronika. Te annyira kivulallo vagy, hogy ha megszolalsz ebben a temaban, szinte mar onmagaban is bargyusagnak szamit, ahogy ezt a teljesen ostoba beszolasaid is mutatjak. Nem tudom, ki az az Adept, de teeljesen egyetertek vele: Komolyan mondom, menj muvelodni. Zarkozz be egy konyvtarszobaba, probalkozz meg az asszociacioval, mert ugy latom, azzal is problemaid vannak, es utana vedd meg fel azt a szokast is, hogy amig nem olvasod el a hivatkozast, addig nem nyitod szolasra azt az okos szad %)

Rohogsz az atkozason %) Ennek kimondottan orulok. Az mar eleve noveli egy dolog hitelesseget, ha egy ilyen sertes kirohogi, mint te.

Ne foglalkozz magiaval, neked nem fog menni. Az olyan onhitten magabiztos lenynek, mint te, inkabb valami hordon a helye, talalni fogsz magadnak erto kozonseget, hidd el.

Gunyolodo kerdeseidre a valasz az altalad el nem olvasott beirasokban rejlik, ugyhogy megegyszer mondom, csak egy tirpak viselkedik ugy, mint te.
Egyebkent a magadfajta emberek egy ido utan felidegesitenek. Egyszer, amikor egy hozzad hasonlo bunkonak probaltam megmagyarazni valamit, elkezdtem egy mondatot, ami ugy kezdodott, hogy "Amikor mult heten Pesten...". Szoval idaig jutottam, amikor ez elkurjantotta magat, hogy "Ami Pesten van, az mas, mint ami itt, ugyhogy nekem van igazam, mert..."
Ezt a csiki-csukit jatszottuk egy darabig, aztan eluntam, hogy lebaszok neki egyet-kettot %) Megijedt %) Ekkor vegre elmondhattam azt a ket mondatot, amit akartam, minek kovetkezteben mindenki, meg o is megertette, hogy nekem van igazam. Sokkal inkabb szoktam a bunkokkal ezt az utat valasztani, mint az atkozast. Valoszinuleg nem fogod megerteni, de ahhoz, hogy valaki ugy felbosszantson es keresztbe tegyen, hogy megatkozzam, ahhoz kell bizonyos szintu intellektus. Neked nincs %))) Egyebkent mar regota nem tettem ilyet, nagyon lassan, de no az onuralmam.

Mindenkitol bocsanatot kerek ezekert a szemelyeskedesekert, de mar annyi ilyen balfasszal volt dolgom, hogy ma este ugy dontottem, nem burkolozok a csendes megertesbe, hogy "Szegenykem ennyit tud, hat mit varjak tole?". Szepen elmondtam neked Skorzeny, hogy kepes legy egy kicsit magadba nezni, mert a vegen meg azt hinned, hogy a csucson vagy es ezzel elvennem az eselyt, hogy esetleg megprobalsz fejlodni %) Bar azt hiszem, legbelul tudom, hogy neked ez csak nagyon lassan fog menni, ha ilyen "okos"maradsz.

Nem tudom, minek is foglalkozok veled.

ADEPT: Akasha kronikaval kapcsolatban olvastam ilyen megallapitast, hogy amit egyszer valaki kiolvasott belole, azt mas mar nem fogja. Most ez nem hulyeseg? Vagy csak rosszul ertettem valamit?