lore Creative Commons License 2000.07.19 0 0 5236
fargo,
a kártyák szerintem pedig jók! Gondolkodj annak az agyával akinek a kezébe nyomják. Nem azzal fogja kezdeni, hogy 'Mennyé má, ez nem is vóvókék öcsém, így nem is akarok a klubhoz tartozni...'.

Ennyit a lényegtelen dolgokról.

DE:
Nem vagyok végérvényesen rabja ennek a darabnak, holott sokan bíztatnak. A pénz megvan rá, sőt most úgy látszik januárra elég szépen tudnék többet áldozni rá. A lelkesedésem megvan tehát, garázs is oké.
Ha viszont te nem vagy annyira lelkes (úgy érzem néha fellángolsz, néha meg lelohadsz...) akkor nem vágnék bele. Abban is igazad van, hogy jó lenne egy extrásabbat kifogni, pl. klímával, korhű volvo-rádióval stb. Abban is igazad van, hogyha anyagilag jobban el leszünk eresztve, akkor esetleg kifoghatnánk egy jobb állapotú példányt, pl. amit már elkezdtek restaurálni. Nekem amúgy még mindig a 164 a favorit, aztán talán az 1800.

Egyszerűen csak attól félek, hogy nem olyan könnyű ilyen jó állapotú példányt találni. A vételárbeli párszázezer forintnyi differenciák engem nem igazán zavarnak, a profi restaurálás úgyis sokkal többet visz el. De vajon van-e??
Persze szerintem egy-két hónap utánjárással (mint te a 850-el) találhatunk szép darabokat.

Ezek szerint ezt hanyagoljuk. Azért csak keresgess még, ha találsz valami jót, akkor akár külföldről is beszállok a buliba :-)

A FARE vagy LORGO project úgyis megvalósul egyszer, fel a fejjel!! :-)))

lore aki már megint nagyon racionális