>>"Akkor te még nem láttál anyázást!!! Nézz már be mondjuk a törzsasztalba előbb mialőtt ilyeneket nyilatkozol! "
>"Szoktam arra is járni bármily meglepő, de az itt növekvő ellenszenv csak romlani fog.. ha most mondom hogy anyázás van... akkor alán nem fajul el és mindenki az eszéhez kap... "
És szerinted jóindulatú dolognak látszik az ilyen? Szerintem sokkal rosszabb, ha a jelenlévő hangulatról szándékosan súlyosbítva beszélsz! Sokan úgy fogják venni, hogy ez a helyzet!
A Babylon5 levlistán hasonló zajlott le. Kicsit sok volt a Star Trek topic (sok arrafelé a trekker ;-), és ezt jogosan kifogásolták. Volt némi vita is, tévedések, korrigálások. Aztán valaki elkezdte mondani, hogy mennyire rossz, hogy mi is egyfolytában torzsalkodunk stb. és hogy nem engedhetjük meg magunknak. A két klub néhány levlistás tagjairól volt szó. Annyira nem volt ellentét, hogy vasárnap egy helyre járunk kajálni és egymás meleltti asztaloknál ülünk, együtt játszanak Babylon 5 kártyajátékot stb. beszélő viszony van, együttműködés.
Az ilyen információtorzítás pont olyan, mint a történelemhamisítás, csak kisebb a kihatása! Tapasztalatom szerint ez szül igazán ellentéteket, mert aki nem követi félreérti és elkönyveli ilyennek. Egyszerűen ilyenek az emberek.
Apám szokott kibunkni amikor a naptv-ben meghívnak hatvanas évek beli "sztárokat", pedig ő pontosan emlékszik arra, hogy azok közül ki került süllyesztőbe a ki-mit-tudokon, mert a közönségnek nem kellett. A riporter se akart ártani.
Ne érts félre nem haragszom rád se, sőt örülök hogy megmondtad, hogy szándékosan írtad ez! Ugyan szerintem a legtöbben átugorják ezt a levelemet is, vagy fel sem fogják mit mondok.