Hari!
Igazából az érdekelne, ha fölveszek öt csókát, akkor ugye tele van mind az öt "NPC slot"-om. Namost ha találok valakit, akit én jobban szeretnék, és azt mondom a meglévőkből egynek, hogy na akkor itt dekkoljál, akkor felszabadul egy slot-om? Fölvehetek helyette mást?
A Brainbot-ról mindenhol azt írták, hogy feltétlenül fel kell venni, neki fenntartom a helyét.
Myron lehet, hogy zseni, de baromira idegesítő, különösen mikor negyedórát kell győzködni, hogy maradjon a helyén.
Egyébként tényleg nahgyon bosszantó, hogy folyton beállnak az ajtóba, meg mindenhova ahová nem kéne.
Valheru!
A Gravedigger-ről már korábban írt valaki, de én is nyomultam így egy ideig, a karmacsökkenésen kívül semmi hátrányát nem láttam. Állítólag ha rabszolgavadászkodsz is tetkóval a fejeden, az is csak annyi gondot okoz később, hogy bizonyos küldetéseket nem kapsz meg, mert nem vagy túl bizalomgerjesztő. De hát ezért zseniális ez a játék, szabadon választasz, engedhetsz a 'sötét oldal' csábításának, sokféle út vezet végcélhoz.
A bakiparádéhoz meg nekem a lentebb említett 'bozar-lopás-képtelenség' volt a legkülönösebb, húzkodom, de nem történik semmi.
Ezen kívül New Reno-ban a győztes boxmeccs után kifagy. Ezután áttértem WinNT-re, ahol legalább a borzasztó hosszú töltési idők csökkentek radikálisan (de lehet, hogy itt a munkahelyi P3-600E meg SCSI segített az otthoni celery-vel szemben).