Rohanó techno kalandból váltok melodrámába ...
Lola leteszi a kagylót. Az felcsörren. Újra Manni az, aki páni rémületében leszbikus tésztának képzeli magát.
Lola bedob egy csomag mákot a táskájába, és elindul.
A lépcsőházban Albert Schweitzer szodomizál egy agámát, ezen Lola annyira meglepődik, hogy majdnem rálép a Pitbull nyakára.
Az utcán majdnem fellöki a babakocsit tologató csoroszját, de nem tudja, mert a szkinhedek már javában a földön rugdossák a büdös ribancot.
Meier úr az autójában ücsörög, de nem mer rejszolni a multkori incidens miatt.
Lassan, óvatosan gurul kifelé, amikor váratlanul, minden előzmény nélkül leszakad az arca.
Boba Fet, ja nem, a Bmw-sek is megérkeznek, de ALBERT KEKSZET MINDENKINEK! kiáltják skandálva a teret hirtelen ellepő, -mindegy mi ellen, csak tüntessünk- figurák.
Lola az egészből kimarad, mert két sarokkal odébb eltöri mindkét lábát. Kénytelen kézenállásban továbbfolytatni a mizériát.
Begaloppozik apjához, aki majdnem smárol az ocsmány titkárnőjével.
Lola mikor meglátja a bányarémet, rájön, Ó uram ég én már álmodtam evvel a nővel, és valami szikra gyúl, a két nő egymás szemébe mélyed, láng lobban a szélben, Lola meg szeretné érinteni ezt a tüneményt, hacsak egy könnyű csókot lophatnék, gondolja, és egyre keményedő mellbimbóján für elize-t játszik a könnyű fuvallat ..
De jaj, bazmeg, MI VAN MANNI-val?
És összetörik a varázs egy szempillantás alatt, Lola fut tovább, és rájön, meg se kérdezte apját a pénzről, de nem is baj, sóher geci, rohadjon meg, az álmaim nőjét is elrabolta.
Manni görcsöl a telefonfülkében, szó szerint, rájön a szaporafosás, nincs tovább, itt a vég, gondolja, meg fognak ölni, az a büdös ribanc Lola is szarik rám, én meg menten befosok.
Az óra az utolsó másodperceket számolja, Lola kipattan a sarkon, de Manni már nem bírja, elindul a bolt felé, egy rohadt wc kell, hogy legyen benn.
Lola szalad, persze kézen állva, ó Manni gondolja -
beszarok -gondolja Manni.
Fosni, vagy nem fosni - töltik ki a cikázó gondolatok az utolsó pár lépést a közért felé,
szarok a pénzre, szarok Lolára, csak hadd lovagoljam meg az Angol ipari forradalom e csodáját ...
Beszalad a közértbe, előkapja a stukkereit, ide a wc papírt te büdös vámpír, kiáltja, és a wc kulcsait! Ekkor durran neki az üvegnek Lola, aki elszámította a távolságot, és oda a karrier, oda a koncentráció, befosottak hercege lettem, két stukerral a kezemben szartam a gatyámba...
És vége, nincs tovább.