Itt vagyok Gecko-ban. Itt van ez a Lenny gyerek. Jönne velem, de érdemes-e?
Hány NPC-t lehet összeszedni max. Agility-vel?
Segítsen, aki tudja!
És még néhány felmerült kérdés:
Végvitte már valaki házas emberként a game-t?
Én női karakterrel fölszedtem azt a hentesfiút, nagyon megható volt, de amikor lementem a budit fölrobbantani, és megkértem volna hogy maradjon fönt, akkor közölte velem, hogy szó se lehet drágám, mi ezentúl már mindenhová együtt megyünk. Na itt volt az a pont, hogy visszatöltöttem a korábbi mentést.
Próbaképp rávettem egy kis leszbi kamatyolásra a leányt, bele is ment, de aztán jött apuci nagy shotgun-nal, nem volt kedvem lövöldözni, meg a minden cuccom a földön volt. Maradtam hajadon.
Olvasgattam a témáról, mindenhol azt írták:
'DON`T marry one of Grisham's children!'
Egy helyen idéztek a készítőkkel készített kérdezz-felelekből, akik azt mondták, hogy csakugyan semmi semmi előnnyel nem jár a házastárs, ez egy lehetőség, hogy kipróbáljuk (nehezítsük), tudunk-e rá figyelni, vigyázni, és összességében segít nekünk, hogy 'jobb emberek legyünk'.
Kipróbálta ezt valaki?
Más: NCR elején a három egyenruhás csősznél van egy-egy Bozar. Miért csak egyet lehet ellopni? Ezért van 130-as Steal-em? Egyszerűen nem lehet áthúzni, marad a helyén.
És kösz mindenkinek a tippet a Sulik + .223 Pistol párosításért. Azóta megtáltosodott. előtte csak a lándzsával hadonászott, és rendszeresen lekaszáltam burst-okkal...