fenris
2000.07.18
|
|
0 0
44
|
Skorzeny!
A helyesbítésért hálás köszönet, máris jobb színben tűnsz fel előttem, de azt kell mondjam, hogy tök mindegy, miket olvastál össze, mármint abból a szempontból, hogy ha nem sikerült semmit kicsiholnod belőle, attól még másnak mehet a dolog %) Minek példálózol egy híres névvel, ha nyíltan megfogalmaztad, hogy röhögsz az okkultizmust elfogadó embereken?
Egyébként örülök, hogy nevetsz, és nem dühöngsz, mert a legjobb, ha kiröhögjük egymást, akkor legalább jót szórakoztunk, én legalábbis mindenképp.
Mágián így hirtelen azt értem, amikor gondolati ráhatással és/vagy rituálékkal nyilvánvalóan befolyásolja valaki a fizikai síkot, s ennek a befolyásolásnak nincs egyelőre elfogadott fizikai magyarázata. Azért a fizikait, hogy ne menjünk el olyan irányba, hogy asztrálsíkon hatalmas varázsló vagyok, csak hát itt nem tudjátok érzékelni.
Egyébként szerintem is kipurcantotta magát Hitler, de nem lepődnék meg, ha nem így történt volna. Szerintem egyébként a kérdés lényegtelen, addig van számomra a történet, hogy vesztett. |
Előzmény: Skorzeny (43)
|
|