Az történt,hogy először nem akartam ma írni,mert gondoltam,nem jut semmi okos az eszembe,és megvárom,amíg fog-ezt a taktikát Helmuttól tanultam,azelőtt nem alkalmaztam-,(meg egyébként is leragadtam az akt-képeknél),de aztán rájöttem,hogy olyan rég szóltam már,és hiányoztatok nagyon,meg írtam egy másik helyre és úgy éreztem,ez árulás.....
Johanna,köszönöm szépen a "védelmet",majd még fontolóra veszem..Nem vagyok túl gyakorlott az ilyesmiben...
Jozef,arpee,nektek a felvilágosítást.(Egyébként megy valaki?Bécsbe..-mellékesen,gondolom senkit nem ez tart most lázban). Tök fura,hogy már csak szűk 3 hét...Ez már kevés,hogy megtanuljak németül.(Bár úgy látom,van kitől segítséget kérnem.)
Szerintetek mennyien lesznek a konc.-en?Persze,biztos rengetegen...
Előtte/utána kapjuk el őket?Ja,utána Vhk...És mi van előtte? Feróék? Szóval,ha előtte igyekszünk összefutni velük,tudunk majd az első sorba állni?
Ez ügyben egyébként (hogy hogyan találkozzunk velük),arpee-t kéne megkérdezni,aki megjárta a turnébuszokat...
Ez a Rammstein cd most akkor tényleg cd-romként is üzemel???
Végre én is láttam a Liebe macht Blindet.Nem rossz,de azért mégis...vannak fenntartásaim.