ses Creative Commons License 2000.07.17 0 0 834
Sziasztok: itten fesztivál van!

petil, virtuális kézcsókom! Na végre: egy női rímer! Bár tutira nem tudhatom, de szerintem te vagy itt az első hölgyversenyző. Ennél persze fontosabb, amit írsz - és az szenzációs. Gyertek mindketten gyakran!

Csabee, gratula! Ezúttal mindössze egy újrafelfedezést találtam, a hétasajó/sétahajó-t 590-ben magam is bátorkodtam ellőni. És most megint előre örülök az újabb lopós rímednek, mert ebben a műfajban eleddig szerintem te írtad a legjobbakat!

Ti ketten jól felráztátok topikunk csendesedő tavát, s ez bizonyára a már régóta itt tanyázó öreg versenyzőket is megmozgatja egy kicsit. Haladjunk is folyvást:

Egyik szomszédom kéménytisztítás után meglepő módon emlékeztetni kezd egy másik szomszédomra
Ráhullott a korom Pálra,
s most hasonlít Kolompárra!

Ha az égboltra pillantok, az szép a község felett, de a falu közepén nagy földnyílás húzódik
Az eget nézve Szada kék:
de alul ott a szakadék.

Radikális polgár szerint a prostituáltat megverő kéjencet saját fegyverével kellene megölni
(nem túl szalonképes)
"Az kell a szatír nyakára: gurtni,
mellyel a nő valagára kurt, ni!"

Egy kubikos sajátos fáradságűző technikája (egy japán bankjegy szemre tapasztása) megtette hatását: azóta egyfolytában tud dolgozni, sőt már reggeli egészségügyi szünetet sem tart
Nem hiába van karikás szemén yen:
amíg a többi szarik, ás keményen.

Tunéziai turista a pesti korzó egyik bárjában első pillantásra beleszeret a dobónyilas játékba
Ahogy leért a Duna-partra,
rábukott a pun a dartra.

Előzmény: petil (832)