Elnézést. Az elôzô hozzászólásból kimaradt egy félkövér-lezárás. Helyesen:
:-(
Hát igen. Kb. ez a mai jobboldal színvonala. De azért szerencsére nem lehet általánosítani....
Rendben, ha te ennyire szeretsz általánosítani, akkor hadd tegyem ugyanezt én is. Álljon itt pár példa a baloldal “színvonalára”:
Ő (Orbán)ugyanis EGY ALÁVALÓ , SZEMÉT, HAZUG KOMMUNISTA,aki ráadásul még festi is magát.
Erre a következô kérdés jött:
Festi magát az OV ?
S mijét ?
A haját, a körmét, vagy sminkelni szokott reggelente ?
Brutális válasza:
Szvsz sminkeli is magát,de szintén szvsz értetted mire gondoltam.
Starlet, aki természetesen MSZP-szavazó – nem csoda, hisz az MSZP a legrasszistább, legprimitívebb szavazótáborral “dicsekedhet”…:
A tanult, (kikupálódzott), a legrafináltabb, legveszélyesebb, főleg ha a kezében van a gyeplő...és közel van a legnagyobb"tyúkolhoz".....a de a hagyományos jellemzőkön változtatni nem tud. (Ami 7i7-ből kimarad. – topic, 236)
Igen,..mert a jellemző vonásokat hordozza,(hazudik, lop csal,nem szeret dolgozni..../ez sem munka amit csinál, csak alibi vagyonszerzés/. Egyébként láttad már a család fotóit? Én igen... (Ami 7i7-ből kimarad. – topic, 233)
Kedves Anyu..... Ne örülj a FIDESZ polgárok nevelésének, Te nem vagy benne....csak a bandája....A többi a NÉP és azok vannak többen és azok is maradnak.....ez a "polgár" duma csak a Fideszesek "találmánya......de a NÉP-pel számolniuk el!!!!! Be fogják nyújtani a számlát. Lesznek ezek közül egy kettő még börtönben is....( Hát a Verebes nem tehette volna ki az egész Orbán család fényképét (amit én már láttam), az nagyon sötét lett volna,...hogy úgy mondjam finoman.."kissebbségi". (Verebes István meghívója, 958.)
Meglátjátok ebből a" fiúból", (ha majd leszavazzák, mert ez így lesz..),bányatulajdonos VAJDA lesz. (Mit kaptál ma Orbán Viktortól?, 8675.)
Starlet disznónak is nevezte Orbánt:
Ma baromi rossz nap volt. Ez a disznó elintézte már előre, hogy a vezeték nevének is legyen névnapja?.....szóval neki már névnapja is kettő van egy évben. Követelem, hogy minden POLGÁRNAK két névnapja legyen!!!!! (Mit kaptál ma Orbán Viktortól?, 9041)
VITAMIN (MSZP-szavazó saccra 70-es IQ-val):
Ne izgasd magad Orbán az velvett név! (Mit kaptál ma Orbán Viktortól? – topic, 9044; a kontextusát érdemes elolvasni, ott meglátjátokd, mire is vonatkozik a “felvett”)
9506. hozzászólás:
a fazékról meg annyit hogy az orbid [Orbán Viktorod] rendesen beleesett!!!
A Fidesz Ellensége:
Azért kel az MSZP-re szavazni mert csak ök hozhassák visza a 3,60-as kenyeret és a régi szep idöket amikor minnyájan boldogok voltunk mert mindenkinekk volt munkálya !!
És nem eggy cigány /Orsós Viktor/ uralkodot akor rajtunk hanem Kádár elvtárs aki nagyon jó volt mindnekihez! (Miért szavazzunk az MSZP-re ?, 597.)
Mink miskolcci komunisták is nagyon utálhassuk a cigányokat, fölleg amiota tugyjuk hogy orbán /orsóss/ Viktor is cigány! Monta is a Munkáspárt-MSZP alappszervezeti titkár hogy mongyjuk el mindenkinek hogy az orsóss viktor cigány! Szerintetek nem az? ! ? (Bródy leszámolásra készül?, 399.)
"miniszterelnök orrát turja, jobban tenné, ha még tanulna vagy a vizbe fullna.....kormány kerék meglazulva"
Nos körülbelül nekem is ez a véleményem, csak drasztikusabb :))))
Nem vagyok benne biztos, hogy pont a HGY-t [Horn Gyula] kene szídni, nem vagyok komicsi, de mindenesetre az ország külföldi megitélése más volt akkor, mint most.
Inkább dicsőiteni ezt a szerencsétlen etnikumi bolondot? Nemtudom, inkabb nem!
Nem vagyok fajgyűlölő, de ha az ember színe fehér ......
DA: párszor visszamásolta az ostobaságait, de kimoderálták. Így én sem másolom be mondókáját, csak az elô pár mondatot, hogy lássátok, mirôl van szó eposzában:
a harmadik néven voltam a fórumon,
de a cenzúra letiltott.
HOgy mit kaptam, diktatúrát, tengernyi hazugságot!
Magyarországon így működik a szólásszabadság.
Feltettem az ORBÁN, TE CIGÁNY VAGY! topic-ot, és láss csodát letiltottak.
Amiről nem beszélünk az nincs.