Mumu Creative Commons License 2000.07.16 0 0 1005
Pesti utca mint mar regen tudod a topicomnak amit en nyitok az a formaja hogy azokat moderalom(ezert hagytamn at nektek z Idosek topicot mert az nektek nem tetszett egy ido utan addig igen,kb,15oo hozzaszolasig).
A topicjaimban azok szoktak irni akik ez a methodus ellen semmi kifogasuk nincs.nem osztok jegyeket nem fegyelmezek csak a temakat probalonm osszekotve hagyni.Es valaszolok minden megjegyzesre mintha beszeklgetnenk egy valodi asztalnal.Ez az en methodusom.Hogy sikere van egy resszenel a tarsaimnal azt lathatod a hozzaszolasoknal(tobb mint 2ooo-tol egesz 4oo-ig az ujaknal).Hogy mi a velemenyuk a ti stilusotokrol es a nalam hasznalkt hangotokrol azt olvashatjatok az ITT SZIDJATOK!MUMU topicba a torzsasztalon.
Persze hogy a nett mindenkie de a formaja a kerdes valakitol valo felvetese utjan tortenik es a kerdest itt a mindenkori topic gazda tesszi fel es o var ra valaszt tehat termeszetbol fakadva o is vezeti le.
De lehet masnak errol mas velemenye termeszetesen,de akkor o nyit topicot vagy mashova ir.
Azt tartom gustustalannak hogy miutan az a velemenyed rolam a mi ,annelkul hogy ismernel vagy legalabb utana olvastal volna ,lenezed azokat akik az en topicjaimban irnak(lasd hozzaszolsod erol a Problemaimban a nezettelteresunk utan is oda josz ahol a mi topicjaink folynak es egyszeruen be nem tartva az udvariasagi vagy legalabb iskolaban tanult szabalyokat magatolerthetoen ott vagy,nem informalva tarsainkat hogy esetleges ingerlekenysegnek mi a valodi oka.En pedig megkoszonve egyes hozzaszolasaidat mert ezt targyilagosan tennem kell,informalni akartam a tobbieket arrol hogy mi es miert milyen visszonyba vagyunk egymasal.
A masik kifogasom a stilus:az mindig gyanakodo,erdes hangu,olyan falsamazon imaget kozvetito,alfelszabadult hang ami stridens a masra bealitott hangu topicokban.Az az eroszakosdag ami egy emigransnak jol jon ha be akarja magat integralnui egy tarsadalomban(magam is emigrans voltam) az nem az igazi egy netten mas stilusba irok kozott.Ez annyi mintha bejonnel egy hazba ahol mar mindenki asztalnal ul es egyszeruen feltenned a labadat az asztalra a saros cipodel.
A tobbieket ez nem zavarja most mert amit irsz ebben a topicban valobban ertekes infonak tunnik legalabb is a reakciokbol,ezert is koszontem ezt meg,de megelozni akartam a hangvaltast es a mi masnak erthetetlen civakodasunkat megmagyarazni.Annyit kertem hogy olvassak el amiket mind a ketten irtunk ezt lehet az adatainknal.Semmi mast.Hogy megismerjek a stilust a hangot es a nivot.
Azt sem ertem hogy miert ide josz es nem nyitsz magadnak erol a temarol sajat topicot. Az elejen azt irtad Te meg tarsad hogy miattam mert sok topicom van nem tudtok temat nyitni.Felre vagy informalva,mindenki nyithat egy temat ha akar es ott ahol akar, ha nem tetszik a hangja ,nem irnak hozza(Neked is volt ketto egy ha jol tudom nyolc a masik tizenmvalahany hozzaszolasal).Ebben a temaban tobb lenne mert nem kell altalanosban beszelni hanem konkreten segithetsz tehat egy ilyen topicnak tobb sikere lehet.Ha nem birod a stilusomat.
Nem kell hogy szeress engem,magam sem vetekedek erted,egyszeruen kulonbozok vagyunk.De az elso het evben a mama megszokta tanacsolni a gyermeknek hogy ilyenkor hogy kell viselkedni hogy mondjuk tarsadalmilag akceptabilis maradjon.
A mostani felallasban a masok igazi itteni veteranok velemenye miatt a megoldas hogy nem szolunk egymashoz,ha te megis azt kedveled hogy fent tartod a cipodet az asztalon.Istenem.De igy mindenki aki ide ir tudja milyenek az elozmenyek,mit tartok en rola es te is rola.Punktum.Bye.