Újra itt vagyok, most néztem meg gondolom sokakhoz hasonlóan a Dark Frontier második részét.
Zsurmi: csak annyit szeretnék mondani neked, hogy számodra nem a békés és harmónikus együttélés a cél, de ugyanakkor mások ilyen jellegű megtámadására sem kért fel senki, gondolom én.
Mások szövegeit színnel, vagy anélkül kiemelni, néhány embert nagyon kellemetlenül érint. Annak ellenére, hogy én a véleménnyeddel nem értettem egyet, addig te rólam pszichológiai profilt akartál felállítani. Ezt szerintem akkor kellene megtenni, ha személyesen ismernénk egymást. Amoi a saját véleményem, az akkor is az, ha nem tartod annak. Ha azt mondod, hogy mindent szvsz írsz, miért érződik rajta az előírásszerűség?
És szvsz a DS9-nal való kezdésnél továbbra is az a probléma, hogy túl sok az átfedés. Próbálkoztak már korábban is Mo.-on néhány közismert ember filmjeit leadni, de például Larry Hagman sem jött át pozitívan a jófiú szerepekben, így például Patrick Stewart gonosz szerepeire sem volt túl sok trekkes kíváncsi. Tudta egyébként valaki hogy Jonathan Frakes is szappanoperákban játszott a trek előtt. A Voy után pedig a TNG úgy hatna, mint egy időutazás. Például a két ferrengi a Voyagerben, akik a The Descent c. epizódban került át a delta-kvadránsba, hogyan lehetne megmagyarázni?