Hellóóó!
Régen írtam, úgyhogy most irogatok egy kicsit...
Kezdem az UEFA kupával:
Nos egy finn csapattal az az alapvető probléma, hogy nem nagyon ismerjük, annyit tudunk erről a csapatról (amelyet egyáltalán nem szabad lenézni), hogy vezeti saját országa bajnokságát, persze ebből még mindíg nem lehet messzemenő következtetést levonni, egy biztos ők sem a tisztes helytállásért játszanak hanem igenis nyerni szertnének...
Szerintem a reális az lenne ettől a megújuló csapattól, egyébként szivesen látom a fiatalokat, Balasó pl. egészen jól játszott tavaly is ha szóhoz jutott, szóval a reális az lenne, hogy ha eljutna a csapat az UEFA-ban legalább 2-3. esetleg a negyedik körig, persze most még nem lehet ilyenekre gondolni mert nem ismerjük a további ellenfeleket, csak a közvetlenül elött állót.
Véleményem szerint a finn csapatot itthon mindenképpen legyözzük, idegenben meg egy döntetlen, vagy rosszabb esetben is csak egy továbbjutást jelentő vereséggel távozunk.
Bajnokság:
Ezt a kis bajnokságot tényleg nem kell elkapkodni, kiesésről ugyebár szó sincs tehát egy 1-4. hely reális és elég (!) lenne. A tavaszi nagy fordulóban persze nagyobb fordulatszámra kell kapcsolni, hiszen mindenképpen a dobogó a cél lehetőleg nemzetközi szerepléssel.
A Gusatu ügyet én nem értem, itt mindenki úgy beszél róla, mintha biztos hogy nállunk folytatná jövöre is, ez tényleg így van??? Nyugtasson meg valaki és nagyon szívesen látnám Gusztit jövőre is a kezdő11-ben.
Még valami: azt tudom, hogy Vörös eligazolt, de őt mért nem tartottuk meg mint reményteljes fiatal, szuerintem ő is egész jó volt.
Bocs ha hosszú volt...
HAJRÁ MTK!!!!
QQRYQ
www.extra.hu/qqryq