Coma Creative Commons License 2000.07.13 0 0 37
te aztán felkészült leszel :))
majd jusson ez eszedbe, amikor a tömeges fogmosás során délben tőled lejmolom a fogkrémet...
tényleg, a törölköző/törülköző (szerintem mindkettő lyó) nagyon fontos, ha jönnek a Vogonok
borotva?

ja barátnő kérdés:

nekem is megfordult a fejemben ez, de azt hiszem vagyunk olyan mély kapcsolatban, hogy egy EFOTTot túléljen :))) tuti
nyakbaugráló volt-barátnők elleni csúnya pillantásokkal szemben csak két dolgot tudok:

1. nem észrevenni (látványosan)
2. kiengesztelést alkalmazni, ok nélkül (ez mindkettőnknek jólesik :))
tudnék többet is, de az már off nagyon

bár volt egy-két sztori:
1 sztori:

EFOTT előtt összejöttem egy lánnyal, de még nem tudtam eldönteni, hogy mennyire lesz gáz, mert voltak kisebb-nagyobb hibák a lánnyal, ezért titokban tartottuk, úgy, hogy a lány azt hitte, hogy az ő ötlete volt (hát igen, durva dolgok ezek ;)
szóval le EFOTTra, már a vonaton kialakult egyfajta közös hullámhossz egy másikkal (addig ismeretlennel)
EFOTTon elválaszthatatlanok voltunk, és semmi testi kontaktus, max kézenfogva sétálás
nagyon jó volt (nagyon furcsa lány volt)
3. napon megjelent a titkos barátnő, és pont egy Black-Out koncert közepén ugrott a nyakamba, csókot remélve, miközben a furcsa(pozitívan) lány 5 méterre mögöttem állt, és engem várt (nem Nastassja Kinski)
később kiderült, hogy ő pontosan tudja, ki az a másik lány, és direkt küldte hozzám, hogy lássa, mi lesz... lett is... metakommunikációs-szemezgetős botrány, amikor titkos barátnőm -már ki tudja hanyadik- csókkísérlete alól bújtam ki, és ültem megoldást keresve a helyzetre, ami számomra elég kényes volt...aztán...
jól eltűntünk a sötétben... és összejöttem a fura kislánnyal (jól letesztelt)
EFOTT vége után szakítás gyorsan
kicsit jellemző a fesztiválok alatt létrejött kapcsolatokra ez, nagyobb százalékban ez a vége szvsz, és nem az esetleges távolság miatt (mindenki érzi szerintem mi is az oka)

lábjegyzet: 2 héttel az EFOTT után összejöttem hivatalosan a sötétben elvesztett lánykával
ez kicsit őt is minősíti... aztán gyorsan csalódtam benne, buta és felszínes volt, valamint kicsit frigid alapból (de nem teregetem ki...ááááhh! dehogy)

most aki azt gondolja, hogy egy mocskos "tipikus férfi" vagyok, azt ki kell ábrándítanom
nem, csak így jött össze
de jó volt, és emlékezetes, tanulságos (nekem biztos)

...szeretem kiírni magamból a dolgokat...
Coma

Előzmény: Törölt nick (36)