Törölt nick Creative Commons License 2000.07.12 0 0 13
Sziasztok!

huhh, mi? deitiyn 5-10 kör alatt kinyírni az ellent? én persze elég lamer vagyok a civ2-höz, king-en szoktam a gép ellen nyomulni, ez a hálózatos dolog viszont érdekelne, Rephyx ha volnál olyan jó, hogy egy linket vagy ftp-címet, ahonnét ezt le lehetne szedni...

kérdés: egy crackelt változatban találkoztam az Operational Art of War I-gyel, állítólag van II. is, nem tudom valaki hallott-e róla? érdekelne, mert hátha van benne 1967-es és 1973-as arab-izraeli háború is, az 1948-ast már unom.

a panzer is király, bár a hármat nem próbáltam, csak ezért nem veszek 3d-s kártyát. az 1-ben az nem tetszik, hogy sokkal bejósolhatatlanabbak a megütközések kimenetei. a panzer 2-ben pedig megszoktam az 1 tankkal lerohanom a fél világot harcmodort. nem valami nagy stratégia, de olyan lyó látni, mikor egy 15-re erősített Panther g megtisztítja a terepet. És főként a Defend The Reich hadjáratot játszom mostanában. a People's General érdekes ügy, az ágyúk mozgatása szerintem irreálisan megkönnyíti a támadó fél helyzetét, de a csataszerkesztője sokkal megbízhatóbb, mint a panzeré. Töltöttem a múltkor olyan programcsokrot, ami a P2-t nyomja át PG2-be, elég sajátos volt, de bírtam.

Rh-