Ezen én is eltöprengtem. A dolgot bonyolítja, hogy ha csak '87-tôl adják ki a B oldalakat, az is több mint 20 dal, ami csak dupla CD-t jelenthet. (A 78-87-es éra B oldalai mindössze kb. 40 percet tesznek ki – tehát ha dupla lesz, ezek is "ráférnek".) Kár, hogy a ritkaságokat nem adják ki így, összegyűjtve...
A szólólemezrôl meg azt olvastam, hogy Robert valami olyat akar csinálni, ami teljesen elüt a Cure hangzásától, és elképzelhetônek tartja, hogy ez a rajongók többségének nem fog tetszeni. (Azért is használja a saját nevét, hogy aztán ne a Cure-t fikázzák.) Simon-on és Jason-ön kívül szeretne bevonni vendégzenészeket is – esetleg Billy Corgant a Smashing Pumpkinsból, talán Trent Reznort /NIN/, meg másokat.
REJTÉLY!
A Cure iránti érdeklôdésem kezdeti idôszakában kaptam egy haveromtól egy olyan válogatást, amit ô állított össze a kedvenc dalaiból. Volt rajta egy szám, melyrôl nem sikerült kiderítenünk, mikor ill. hogyan adták ki. A kazetta elveszett, a számokkal albumokon, kislemezeken találkoztam újra – azt az egyet kivéve! Az internetrôl begyűjtött dalszövegeket böngészve sem tudtam beazonosítani. Pedig nagyjából emlékszem rá. Vannak benne nyávogó vonósok, xilofon is talán (persze valószínűleg szinti), keserédes dal, egy kis kocsmahangulattal, a refrén elején Robert valami olyat énekel, hogy "Hey, Mr. ???? ! Give me all your money! stb.". Hangulatát tekintve egyedülálló, szerintem a 83-87-es korszakból való...
Tudom, ez nem sok, de ha valaki ráismer, írjon!
Fanx!