Mikroby1 Creative Commons License 2000.07.11 0 0 30
Üdv!

Hát csúnyán elbántak Kenővel...7 évnyi játék és 58 gól után nem ezt érdemelte. Bár az is igaz,
hogy amióta nem volt stabil a helye nem igazán alkotott maradandót a pályán-persze idén is
lőtt 13(?) gólt. Most fillérekért eladjuk az egyik legpiacképesebb sajátnevelésü játékosunk.
Nem nagyon értem ezt a felfordulást, ami most megy; egyrészt sorra adjuk el a csapat gerincét már
évek óta alkotó játékosokat(Orosz,Babos,Kenesei,Halmai és jövőre valószínűleg Illést is)
-pedig a csapat legnagyobb erénye éppen az összeszokottság volt- másrészt mindezt mintha
fejetlenül tennék, 12 nappal a kezdés előtt küldik el Kenőt és jelentik ki, hogy még 2 vagy 3
játékost igazolnak, és hirtelen átállunk egycsatáros játékra, miután lejátszottunk 4
edzőmeccset 2 csatárral.
Amúgy az egy csatár tényleg nem tűnik olyan rossz ötletnek, én úgy vettem észre, hogy
3 csatárral se voltunk veszélyesebbek, mint 2-vel, mivel a gólhelyzetek zömét mindig
mélységből beindulva, váratlanul szereztük. Remélem, visszajön Radu(klasszisokkal jobb
Ferenczinél, bár őbenne is egyre jobban bízom)és ha lesznek játékosok, akik
tényleg használható beadásokkal szolgálják ki a szélekről, akkor semmivel sem lesz
kevesebb helyzetönk, miközben a középpályán létszámfölényünk lesz.

Princeton biztos jó játékos, szerintem inkább az a gond, hogy borzasztó sokat kérnek
az idegenlégiósok(Fülöp Feri mondta egyszer asszem, hogy Ferenczinek 2-3szor
kevesebbet kell fizetni,mint egy légiósnak) ez abból is látszik, hogy csak Henk idején
vettünk külföldit-mindet az ő külön kérésére- (Helder,Leandro,Radu)