Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.10 0 0 106
ich bin wieder da,

mostanában ritkán írok,elnézést érte,de ez a rohanás...na mindegy,most újra sorra veszek-majdnem-mindenkit.

Johanna,
köszi a rövid beszámolót,klassz hogy nem volt "oldalkocsi",az ugyanis csak bomlasztotta volna kialakulóban lévő,de már most igen erős csapatunkat. Egyébként ha már írtad hogy a Drakula grófnő a régi beceneved,akkor felvetődött bennem a gondolat,hogy csak nem egy ex-gruftie lánnyal "állunk szemben"? (már megint ez a kíváncsiság...)

clo,
újra köztünk!
És igen,6.-án lép fel az Arzte,úgy tudom 18 órás kezdéssel. Sebaj,legalább utána sok idő marad bulizni.

Matyika,
első írásod nagyon érdekes volt,több szempontból is!
Itt van pl. a Rammstein-Sehnsucht-ja.Az egyetlen szám amit mindig skippelek az a Bück Dich,a többi zseniális. Veled pont ellentétesen.
Aztán itt van a Medusa-Man. Szerintem magasan ez a dal a legjobb a Frisuron. /tiszta Tittenmaus,csak másról szól/
És a Mit dem Schwert nach Polen is szuper szerintem. Annyira kiengedi benne a hangját a Bela,mint nagyon ritkán. Vagy mint Farin a Wenn es Abend wird-ben.
Dehát ebből is csak az derül ki hogy mennyire sokrétű a mi Arzténk.

Más,
az olaszok majd rajtunk állnak bosszút az elbukott EB-ért,ugyanis velünk játszák majd első tétmeccsüket szept. körül,VB-selejtező,nincs esélyünk.

Helmut,arpee,
mi van?