agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.10 0 0 79
Dír Pok Ussz,

Veri röviden:
1.) Ügyfélmegtartási célzattal próbálunk adatbányászni, ehhez kellene a konzultésön.
2.) Igazából már pedzegették a dolgot a múlt héten, de a határozott válasz elől határozottan elzárkóztak, és csak most derült ki a villámcsapás az égből.
3.) Csütörtökön már kissé emelt hangon adtam jelét az elégedetlenségemnek, de ordítani (sajnos) nem célszerű.
4.) Én itt folyamatosan csüngök. Az alapvető problema az, hogy felelősségem az van, de hatásköröm, hogy jól ...-n rúgjak valakit, ha az illető nem készül el (nem is kezd neki) a feladatával(nak) nincs.

Sz'al nyomorult életemet leginkább a folytonos rettegés jellemzi, hogy mikor , ki, mit ..sz el.
Most a rettegésnek azt a formáját választom, hogy ülök a gép előtt és töröm a fejem, hogy miként adjam be drága páromnak azt a tényt, miszerint holnap kezdődő két hétre tervezett (ha-ha-ha) nyaralásunk minden harmadik napját a cégnél fogom tölteni.

Pok Ussz,

Kérlek nekem is jósolj. A Richter skála szerinti milyen erősségű tökön rúgásokat fogok én még kapni az elkövetkezendő pár hétben.

Előzmény: pok_ussz (77)