Chrysler Lebaron Cabrio 2.2i Turbo automata váltóval
Normális lábmérettel:
- város : 11.5 liter
- országút : 7.9 - 8.5 általában 100-110 tempóval. ( lenyitott tetővel kevesebbet fogyaszt)
Ennél gyorsabban menni nem érdemes( bár mentem vele 180-at próbaképpen), mert lerepül huzattól a fejed, vagy pedig halláskárosult leszel rövid időn belül...
De gondolom nem kell ecsetelnem, hogy a kabrió-fíling nem ( feltétlenül ) a száguldozásról szól.
Klímáról jut eszembe: két hete töltettem fel gázzal, mert mióta megvettem, még nem volt rá szükség (99.szept.), és felhívták rá a figyelmemet, hogy számítsak legalább egy liter fogyasztás növekedésre...
Ehhez képest hosszútávon nem láttam fogyasztásnövekedést ( mértem ). városban pedig minimális ( 2-3 deci). Szerencsére van nyomaték a motorban, úgyhogy alapjáraton sem lehet érezni ha bekapcsol a klíma. ( belegondolok a Daewoo 800-as motorja mit kezdhet a gyári klímával...)
Hát igen, vettem egy full extrás autót egy Suzuki áráért, és bár többet fogyaszt, de nem is szabad egy napon emlegetni a két autót.
Fogyasztásról pedig még annyit hogy a kétütemű Warnyú is megpapálja a 11 litert városban.
Üdv : LeBaron