fargo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 4639
Jó estét TéglaTársak!

Nna, átesett a kocsim a szervíz megpróbáltatásain, (szegény ha más szép Volvo mellé állítják, elkezd sárgulni az irigységtôl, hiába, hiú a drága...) ezért vígasztalásképpen lemostam. Utána elvittem megfuttatni az Ivanix környékén, egy egész órát kanyarogtam arrafelé, de nem találtam jó helyet. Viszont kocsimosás közben dumcsiztam egy hondás sráccal, egy gyönyörű lakkfekete 92-es Prelude-je volt. Kétszer annyi ideig tartott a sikamika...

A szervízben megint meglepôdtem: világított a fék visszajezô lámpája, meg voltam róla gyôzôdve, hogy betéteket kell cserélni. De nem cserélték ki a szerelôk, mert még teljesen jók voltak, csak ahogy kicsit megkoptak, kevés lett az olaj a tartályban, úgyhogy csak azt kellett utántölteni. Mellesleg megjavították a kattogó jobb elsô ajtózsanért (ki volt lazulva valami), megszüntették a kézifék kattogását is, meg a kuplung nyikorgását. Csak azzal, hogy nem cseréltek feleslegesen fékbetétet, megspóroltak 30k forintot nekem -- máshol szívbaj nélkül kicserélték, vagy ami még rosszabb, leszámlázták volna csere nélkül a betéteket.

God Bless Ivanix :-)