LtGlove
2000.07.06
|
|
0 0
621
|
Ez így mind szép és jó. De az, hogy a TNG-vel kezdjék ( kezdjék !!!! ) vagy sem szerintem nem lehet vitatéma. Mi mind olyan szempontból nézzük a sorozatok vetitésénak sorrendjét, hogy már láttuk ( vagyis elég sokan így vagyunk vele ). Ahhoz viszont, hogy egy rajongótábor kialakuljon, az elejétől kell adni az új részeket, de nem heti egyet, hanem heti 5-öt és ez itt a kulcsszó. ÖT EPIZÓD. Az első 2, nem tul érdekes, TNG szezon már egyszer lement a TV3-on és ha azt a köszel 50 epizódot heti rendszerességgel adnák, akkor közel egy évig adnák és nem érnének el vele semmit, de ha gyorsabban haladna a dolog és mondjuk gyorsan lepörgetnék a TNG-t, a DS9 esetében akár lassíthatnának egy kicsit. Ha így kialakulna egy nagyobb rajongótábor, nekik igény szerint le lehetne vetíteni az eredeti ( TOS ) részeket is.
Nekem személy szerint az a megoldás amit a Sat1 alkalmaz nekem nagyon tetszik. Hétközben adnak egy sorozatot folyamatosan, hétvégén meg a legujabb részeket. Nem szégyen a jól bevált módszert átvenni.
|
|