gorgo Creative Commons License 2000.07.06 0 0 87
Wow, hogy milyen topicokat talal az ember... Egyik kedvenc rockoperam a JCS... van jegyem holnaputanra, es nagyon remelem hogy Varga Miki lesz Jezus szerepeben... :)
Eddig ketszer lattam magyarul, eloszor valamikor 5 eve a ferencvarosi unnepi jatekokon, Sasvarival, Makraival, Vikidallal... masodszor pedig tan ket eve a Parkszinpadon, a Veszpremi szinhaz eloadasaban... Hat ez utobbi valami katasztrofalis volt :) Jezust egy szamomra teljesen ismeretlen valaki jatszotta, olyan kozepesen, a nevet is elfelejtettem, Judast Novak Peter (a Kim Nowakbol :)), Kajafashoz meg ugy nez ki nem talaltak rendes basszust, ezert beraktak helyette egy altot... broaf :) Viszont Kovats Kriszta mint Maria Magdolna hatarozottan jo volt, legalabb egy klasszissal jobb mint mindenki mas :)
A masik eloadason Sasvari szepen enekelt, de a Getsemanebol hallottam mar jobbat is, meghozza kettot: Ted Neeley, a filmben, es Varga Miklos egy valogatas kazettan... szerintem az valami fantasztikus amit az utobbi muvelt, eppen ezert vagyok kivancsi, hogy most eloben is tud-e produkalni valami hasonlot... A fenenek kell dupla szereposztas, Varga/Vikidal/Nagy Aniko/DeakBillt akarok :)

Gergo