Hello mindenki
Én is sajnálom i poveri azzurri, nem ezt érdemelték .
Épp a döntő után (bánatomba') kavarogtam erre, megláttam az Ärzte-topicot, meg hogy 8 óra hosszával azelőtt volt találka... Yikes! Na majd a következőn (ha beengedtek). Ärzte-relikviát ui. nemtom honnan akasszak le (felteszem egy csomó másolt CD meg kazetta nem számít annak - ja, egy 93-as BRAVO sztármatricám is van, rá van írva DIE ÄRTZTE - ennyit a német BRAVO nyelvtudásáról).
Mese: én kb. másfél éve kaptam az első lökést DÄ irányba: Egy haver talált az unokatestvérénél valami régi másolt kazettát (hát nem a Debil volt rajta?), és odaadta, hogy hallgatnék bele. Épp valami idióta énekelte, hogy Paul heisst der Bademeister (ennyit az én nyelvtudásomról), nekem meg leesett az állam: Weird Al Yankovich óta nem hallottam ekkora marhaságot. Akarom! Hát így kezdődött (ez baromi közérdekű volt ám)...
Nem csak a Bela KISS-fan, Rodrigo is, sajnos, pedig tényleg elég 0-k (nullák, nem oké). Na, hívjuk ki magunk ellen a sorsot: a Rammstein is hasonlóképp (you'll never walk alone, arpee). Na jó, a Bück dich meg az a kastélyos-farkasos videó nekem is tetszett.
Ja, még egy (megint baromi közérdekű, persze). Farin meg Bela nótái. Nekem úgy tűnik, Farin hozza az átlagot (óriási szövegek, elég jó zene - itt ez az átlag), Bela meg előjön valami hihetetlenül jóval (ist das alles, Party stinkt) vagy nagyon rosszal (Medusa-Man, mit dehem Schwert nach Poholen, sag warum, Bela?). Ja, néha azér Farin se viccel (Trick 17 m.S - mintha vki már említette volna). Mindegy
Bye