fargo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 4605
Szóval fotózás...

Ma beszéltem a Volvo Autó Hungária emberével, és a cégen keresztül lehet, hogy hozzá tud segíteni képekhez. Holnap estére eldôl.

Ha nem, akkor 2 esély van.

1.
Mivel ma szólt a nyomda is, hogy belevágnának egy nagyobb volumenű munkába, ami lefoglalja ôket egy jó ideig, ezért megfontolandó, hogy ne adjam-e le az anyagot nyomatni még holnap, csak hogy idôben kész legyen. Ez esetben sajna kimaradnak a régebbi modellek, kinyomjuk a kártyákat a most futó darabokkal... :-((( Holnap eldôl, be tudom-e suvasztani a munkát még idôben.

2.
Ha nem kapunk képet a VAH-tól, akkor fotózni kell. Ma jártam az Ivanixnál, esetleg meg tudnám szervezni, hogy elhozzanak pár kocsit fotózni (volt egy nagyon szép 700-as, 900-as, egy használható 300-as, no meg a PV). Idôpont tekintetében optimális a péntek 5-6 óra után lenne, mert munkaidô után lenne rá "kapacitás", a hétvégét meg nem szívesen áldozná rá emberünk. Érthetô. Maga a fotózás szerintem nem tartana tovább, mint 1-2 óra, még fűzöm a Trizzy-t, hogy érjen rá, meg esetleg van profi fotósom akit el lehetne rángatni (nem szívesen), és végsô esetben jómagam is meg tudnám oldani. Csak én nem vagyok profi, és kár lenne elkefélni, ha már megszervezzük...