planar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2467
Na ja, a pontozás.
Olyan jó lenne azt írni, hogy mennyire kell, meg mennyire fontos, és hogy mindig ez alapján veszek meg albumokat, de nem megy. Sajnálom. Nem akarom itt cinkelni az MHH tagokat, és nem is fogom. Szubijektív az egész. Értem én. De nem fér a fejembe ez az elfogultság. Most mire uccsó a Tormentor? Mondjuk nem is ez a fontos. Miért, ó miért kapott oly gyenge számokat a Pearl Jam?
Véleményem szerint eddig az év albuma. Biztos sokan nekem szaladnának ezért a mondatért, de ez van. Pedig nem vagyok az a "cipőbámulós" emberke. Nem csak a Jam. Ááááhhhh. Nyitott embernek tartom magam. Eddig a Borknagar új albumát tartottam az év anyagának, mostmár nem. Télleg nem csak az alter-malterért rajongok. Szeretek én sok mindent: Tiamat, Iced Earth, Stormwitch, Alice in Chains, My Dying Bride, Oldfield, Voivod..., de egyszerűen a Binauralon nem tudom túltenni magam. Tökéletes, és csak néztem a pontszámokat elkerekedett szemekkel, hogy most mi van...
Bár igazán az lepett volna meg, ha az első 10-ben végez a banda. No mainstream az biztos, még a metal-rock újságban sem. Remélem lesz olyan emberke, aki az általatok adott pontszámok ellenére megveszi az albumot, és ad neki még egy lehetőséget.
Uff,
planar