mrzool Creative Commons License 2000.07.05 0 0 619
Na, több hét szünet után újra fórum...:))

Ebbe a kis vitába nem akarok beleszólni, mert nem ez a fórum célja, de tapasztalataim szerinte előbb-utóbb mindenhol felbukkan egy-két ilyen 'beszélgetés'. Mint már leirtam, nem szólok bele, amig nem durvul el, es nem lesztek teljesen off-topicok...:)

White, viszont lenne pár reagálásom a júni 25-ei hozzászólásodra:

1-3. pont: ez szerint evidens, nem tudom, minek irtad le...

>4. A DS9-nal nem lehet kezdeni, mert a Wolf 359 >teremtette a későbbi Benjamin Siskot, továbbá >annyi TNG-s vendégszerep és utalás van, hogy nem >lenne értelme.

Épp ez a lényeg!!! TALÁN akkor feléled az emberekben a kiváncsiság, hogy vajon mi történt a DS9 _előtt_. Ráadásul a DS9 a legkönnyebben emészthető a 4 sorozat közül - szerintem.

>7. egy hónappal ezelőttig én is láttam minden ST >epizódot a TOS-től a VOY-ig bezárólag, ezért én >is azt mondom, leszóló véleményt csak az >alkosson aki ismeri a filot meg stb.

Ez nem tudom, hogy kinek szólt... Mindenesetre én is kritizáltam jó néhány epizódot, OKKAL. Bár én nem láttam _minden_ részt, de elég sokat (450 epizód felett...) ahhoz, hogy véleményt alkothassak.:)

>8.a vetítéssel kapcsolatban emilezzünka tv2-nek >meg az RTL KLUB-nak, hátha valamelyik leadja.

Meg se tudom számolni, hányszor hány levelet küldtem... Semmi hatása sem volt.

Egyébként térjünk vissza a Trekhez: a szombati Voyager szerintem tűrhető volt.:)) Most szombaton Dark Frontier lesz!

Előzmény: White Falcon (607)