supertzar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2462
:-)))) (ha-ha-ha-sadt személyiség...)

Rhad: a pontszámokra igazából nem neked, az egyéniségnek van szükséged, hanem a lenézett tömegnek, az olvasók szürke masszájának :-)
A Metallica Hungaricában annak idején mi sem pontoztunk, mert nem tartottuk lényegesnek. El kell olvasni a kritikát és abból kiderül a vélemény - mondtuk mi - nem mindegy, hogy 8 vagy 9 a pont?
De egy csomó levelet kaptunk, hogy vazzeg a német Hammer (akkoriban ez volt az etalon) pontozza az albumokat, miért nem csináljátok úgy, meg különben is legyen táblázat is. Így aztán a magyar Hammer indulásakor már volt tábla, de eltelt vagy egy év szerintem, mire kialakult mindenkinél, hogyan is pontozzon.
Amúgy ez a tendencia most is érvényes, nagyobb európai lapoknál szerintem mindenütt van HP tábla. Éveken át a wice által szolidan megcinkelt, de szerintem épp hogy nem konzervatív, hanem inkább sokfelé kitekintő (experimentális noise, industrial, dark, ambient stb) Terrorizer magazinnál nem volt HP tábla, de olvasói igények alapján pár szám óta már náluk is van. Tudod, mindent az olvasókért :-)

Előzmény: Fafara (2460)