Termeszetesen nem ugy gondoltam hogy csak a design miatt veszik sokan, hanem hogy valoszinuleg sokaknak tetszik, hiszen nem rettenti el oket a Focus megvasarlasatol a lampa es a furcsa ivek. Ha pedig igen, de megis megveszik, az az auto minoseget dicseri. Plane jol jar akkor valaki, ha emellett meg tetszik is neki :)
Korbe kell nezni, hogy hany Focus szaladgal az utakon. Valami csak lehet ebben az autoban, mindenesetre ezt mindenkinek maganak kell megitelni. Ettol fuggetlenul alairom, hogy van olyan amikor egy auto formaja vagy kinezete miatt nem arat nagy sikert, vagy nem vesz meg valaki emiatt egy autot. En pl irtozom a Fiat Multipla-tol, ilyen gusztustalan autot mar regen lattam, hiaba jo a belseje, nekem ne nezzen igy ki egy auto :) Gondolom te igy vagy a Focus-szal, en csak azt akartam erzekeltetni hogy tobb honapos elokutatasaim tapasztalata azt mutatja, hogy meglehetosen egyedul vagy a velemenyeddel, marmint ami a Focus uj designjat mint rondasagot illeti. De hogy lezarjuk az amugy nem letezo vitat: ugyis mindenki maga donti el hogy mi az ami tetszik neki, en sosem vennek ugy autot hogy valaki mas mondja hogy neki tetszik. Ha 100-an mondjak, akkor mar csak megnezem, de ez is csak iranymutato lehet.
Es hogy a Focus-rol is essen valami konkret szo, marmint ami a hianyossagait illeti: eddig egyetlen hibajat talaltam, miszerint a hatso ulesek tamlaja hiaba dontheto osztottan, az ules az viszont nem, igy elvileg nem oldhato meg hogy 3-an utaztok benne plusz a silecek. Engem nem zavar, mert a tavoli jovoben nem tudok olyat elkepzelni hogy hosszu csomagot szallitsak ugy hogy meg +2 ember ul az autoban, de lehet hogy valakinel ez kizaro tenyezo. Ezen kivul viszont mindennel meg vagyok elegedve, meg akkor is ha nem ugy alok hozza hogy ha mar megvettem akkor dicserjem.
Remelhetoleg a heten osszedobok egy oldalt az autonak, csinaltam rola par fenykepet, meg van egy halom katalogusom es leirasom. Nagyon hianyoltam hogy nehezen lehetett a netrol osszeszedni tapasztalatokat a Focus-rol, remelem ez az oldal idovel bovul es talan meg ki is noheti magat valami komolyabba. Bovebb infot kesobb, minden a szabadidomtol fugg. Akinek kep kell annak mar tudok kuldeni.