Jó estét! (Reggelt? Vagy mi?)
Jelentem, Oya és Triz kollegákkal megjártuk a Vértest és megkerestük a "kistali" célpontjául korábban kiszemelt Gyertyánost. Nos, jó hírrel nem szolgálhatok :-( A hely enyhén szólva megváltozott az utóbbi 4 évben, mióta utoljára ott jártam. A csodálatos ezüst törzsű fák megritkultak, némelyik még el is korcsosodott, girbe-gurba lett. (30-40 méteres fákról van szó.) A majd' méter magas hullámzó selymes fű a fák között csak nyomokban lelhetô fel. Az egészet ellepte a dzsindzsa, valószínűleg az idôközben kivágott fák gyökerei eresztettek vadhajtásokat. Valahogy az egész elvesztette a varázsát, nem az a mágikusan szép és megkapó hely, ami pár éve volt.
Pár száz méterre a Gyertyánostól lapul valami elvakult szekta, még a tévében is szerepeltek, ez az a társaság, amelyik fiatalokat szakít el a családjuktól. Lehet, hogy az ô elvetemült tevékenységüknek áldatlan gyümölcse ez a romlás?
Más:
Fotózásilag benne vagyok mindenben, jöhetnek a szép verdák. dôpontot még nem tudok ajánlani, de majd egyeztetünk. Esetleg hétvége?
A kártyákon szinte minden típusból található egy-kettô: S40, V40, S70, V70, új V70, S80, C70, V70XC, van egy használható képen egy 262-es Bertone kupéról és egy Amazonról, hiányzik még a 200-as, 300-as, 400-as 700-as sorozat, ôket is illene megjelentetni. Talán a régi 460-asomról találok használható képet, de azért még jöhetnek jelentkezôk...