nahat Creative Commons License 1998.06.02 0 0 59
Manó, a grafománia ragadós, annál is inkább, mert elhatároztam, hogy nem szólok hozzá a témához, de most mégis.

Valaha sokat IRC-ztem, amolyan szenvedélybetegség-szerű volt a dolog, hál'isten kinőttem. Arra jó volt viszont, hogy sikerült megtapasztalnom a lelkibetegek és a (hagyományos értelemben vett) kommunikációra képtelen emberek szinte teljes skáláját. Persze azóta egy kicsit homogenizálódott az internetezők társasága, viszont tény, hogy az itt (vagy ott, mindegy) megnyilvánuló un. nyíltság mindig valaminek a túlkompenzálása (volt) - csökkentett élő kommunikációs képességek, gátlások tömege, stb. Volt szerencsém (szerencsétlenségem) élő IRC bulin megjelenni is, ahol is kiderült, hogy az úrhölgy, akivel messzemenően szabad szexuális társalgást folytattam, kb 1.50 magas és 110 kiló. Amúgy jófej volt meg minden, csak egy kicsit hülye érzés volt. Ugyanez ide a zasztalhoz leprojektálva: minden engem leprűdöző uriember és hölgy nézzen a lelke mélyére, milyen lenne az egész ominózus flamet kirobbantó M-Agi vagy egylány levelek mellékíze, ha tudnánk közben, hogy ezeket egy rémronda, ragyás, büdös, piszkoskörmű nimfomániás riherongy irkálja? Azért vette be mindenki, mert az a kép alakult ki róla automatikusan, hogy ez egy jó nő, jó nőnek szerette volna mindenki látni. A fent vázolt esetben is ugyanilyen lelkes támogatást élvezett volna? Lehet hogy az életben is ugyanilyen nyílt, meg nem boszorka, akkor le a kalappal előtte.

Tehát nyilvánvalóan fennforog a nyálcsorgatás esete, hiszen mindenki fantáziálni kezdett, elképzelte a friss szabadelvű husit a kezei között, amint csócsálgatja, ami nem baj, csak mi van ha tényleg randa a csaj (vagy csákó, rosszabb esetben)? Szóval az egész végtelenül visszás, mű és mint ilyen kerüldendő, ez a véleményem. Én valószínüleg későn születtem, hogy ezt természetesen éljem meg ezeket a dolgokat, nem veszi be a gyomrom, na.

Az, hogy oly szenvedélyesen nyilvánítottam véleményt, az a személyes tapasztalatnak (kvázi-rábaszás) köszönhető, s nyilván ennek tudható be, hogy nem vettem játéknak, vagyis annak ami. Hiába na, humorérzék nulla...

És most (újból) vessetek a mókusok elé.

nahat