T. Kovvacs!
Oktatás.
Az iskola az egyik legfontosabb szocializációs ágens. Ebben a tanárnak döntő fontosságú szerepe van. Elvárom egy pedagógustól, hogy semmiféle deviáns hajlama ne legyen, amivel esetleg (mégha elvi lehetőség is pusztán), káros magatartásmintát tud a fogékonyabb és labilisabb korosztály felé sugározni. Én ebben az abszolutságra törekszem, nem adhatunk esélyt annak, hogy ez előforduljon. Az iskola igenis felvállalja a szexuális nevelést (a védekezés propagálása, előadások, ismeretterjesztő filmek, beszélgetések stb.), és döntő felelőssége van, hogy a gyermeket a normális szexuális irányultságra orientálja. Véleményem szerint erre nem alkalmas egy olyan tanár aki maga is abnormális szexuális hajlammal rendelkezik.
Katonaság.
Én nem a kisebbségi homoszexuális szemszögéből vizsgálom a problémát. Nincs szükség semmiféle erőszakra. Egyszerűen 99 embernek az elviselhetetlenségig zavaró lenne, ha a legelemibb életvitelhez tartozó dolgaikat is egy homoszexuális állandó és közvetlen jelenlétében kellene végezniük. (Én már a puszta tudatot sem hiszem, hogy elbírnám viselni.)
Egy homoszexuálisnak pont akkora szexuális étvágya van mint egy heteronak. Pont ez a baj (főleg egy ilyen szex-központú világban).
Ezért egy homoszexuális pont olyan aggresszíven "támad", mint egy hetero. Mivel kisebbségben vannak, rendszeresen próbálnak megkörnyékezni azonos nemű heteroszexuálisokat is (míg ez fordítva aligha képzelhető el).
Ezért veszélyesebbek.
Ha megengeded, én elhagynám a "saját tapasztalatokat", mert abból aztán mindenkinek van, és ezek bírálata a tapasztalat szerint személyeskedéshez vezet(het).
Üdvözlettel: Inad