DTheater Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2430
Na, áttanulmányoztam az új Hammert. Rengeteg érdekes dolog volt benne, szokás szerint, nagyon örültem a Vanden Plas, Rhapsody, Slipknot cikkeknek például, a Metallica cikk és a hozzá kapcsolódó kép pedig - szintén újabb szokás szerint - felháboritott. De ezt hagyjuk, inkább azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a közelgő Dream Theater koncertről egy szó nem esik az egész újságban. Hiszen a Summer Rocks-os bandáknál minden megmozdulásuk végén ki nem maradhat, hogy bizony, ők is fel fognap lépni, és ezt értem is, hogy reklámozzátok. De pl a Bad Religion cikk végén is ott van, pedig azért az nem hazabeszélés, úgyhogy ilyen alapon a hirrovatos DT-cikknél meg lehetett volna jegyezni. Vagy akár az előszóban sem kellett volna rögtön külföldre küldeni azokat, akiknek nem elég a SR, hanem még egy apró lehetőséget emlithettetek volna. Gondolom, mindez azért van, mert nem akartok konkurenciát a Summer Rocks-nak, de azért nem hiszem, hogy ez gondot okozott volna, nincs olyan nagy átfedés a Marduk és a DT rajongótábor között. Az az egyetlen fizetett hirdetés is, még az előző számban, a Mayhem-interjúnál direkt jól volt elhelyezve, hiszen azt a legtöbb potenciális DT koncertlátogató átlapozza. (Én nem, mert mindent elolvasok.) Persze ez csak apróság, csak azért kár, hogy emiatt sok érdeklődő lehet, hogy nem is fog tudni a koncertről.