szalka Creative Commons License 2000.07.04 0 0 104
Haliho,
Az biztos, ha nem testverem, vagy legalabb polyas korom ota legjobb baratom az illeto eszembe nem jutna a gondolat, hogy beleszoljak barmibe is. Ha pedig az tenyleg a legjobb baratom evek ota stb , akkor is mielott en magam velemenyt formalnek eloszor meggyozodnek a dolgokrol es ha abszolut tenyszeruen meg vagyok gyozve pl rajtakaptam a munkahelyen egy hatalmas smarban feledkezve valakivel mikozben a kezek a rejtett zugok korul voltak, na akkor elhinnem , hogy itt ez a teny. Ebben az esetben kezdenek csak esetleg ezen a dilemman gondolkozni.
Kulonben van egy 28 eves jo hazassagban elo holgy , aki velhetoen csinos es velhetoen kacer es? Aztan meg egy 21 eves fiu sokkal tobbnek gondol egy csinos notol egy artatlan kacer megjegyzest, vagy egy hatmasszirozast, mint esetleg ami.
Eleg tipikus , hogy 20 koruli sracok ha latnak egy cinkos mosolyt, vagy egy sikamlosabb megjegyzest akkor azt mar nagyon osszekombinaljak. Aztan meg rajon erre sok sracnak a kivagyisaga, aki aztan terjeszti, hogy hat igen o is volt ezzel meg ezzel, hogy machobbnak latszek, de kozben maximum almodozik rola. Igy szuletnek aztan az olyan pletykak, hogy meg a szuzlanybol is vilag ribanca lesz.
Egy kiegyensulyozott parkapcsolatban elo no az kacerkodik, szereti ha megnezik (melyik no nem? ) ha bokolnak neki, es erre ra is jatszik a legtobb, de ezt nem kell komolyan venni.
Szoval lehet, hogy amikor te ezekutan furcsan neztel a csajszira es abbahagyta, lehet, hogy azert volt, mert rajott, hogy hoppa ez a 21 eves (hozza meg kolyok) srac egesz maskent erti az ilyen artatlan kacerkodast.
Bar en se vagyok sokkal tobb nalad , de igen valtozik az ember ralatasa huszonevesen nehany ev alatt is, igy en azt tanacsolom eloszor magan azon gondolkodj, hogy tenyleg tortent-e valami.