kovvacs Creative Commons License 2000.07.04 0 0 106
Kedves inad!

Meglátásom szerint a szexualitás irányának csak ott van jelentosége az életben, ahol annak nélkülözhetetlen, meghatározó szerepe van.

Ha elég homályosra sikerült a mondatom, akkor most kicsit bovebben kifejtem.

-Fontos-e egy családban a szexus, az, hogy férfi és no neveli a gyereket?
Igen, alapveto fontosságú. A gyerek így tanulja meg a saját neme jellegzetes viselkedéstípusát és a másik nem jellegzetességeit, egészséges lelki és szellemi fejlodéséhez alapveto fontosságú a két szülo jelenléte. (Ehhez nem kell semmiféle extra statisztika, elég, ha az elvált egyedülálló szülok gyerekeit összehasonlítod a családban felnott gyerekekkel.)

-Fontos-e az oktatásban a szexus?
Ugyan miért lenne az?
Talán csak férfi vagy csak noi tanárok vannak?
(Nyilván vannak a tanításban is "nemi" különbségek, de ez nem jelenti az egyik vagy másik alkalmatlanságát, csupán stílusbeli különbségeket.
Másban jobbak a férfi és a noi tanárok.)
És mennyiben nevel szexuális irányultságra az iskola? Mert meglátásom szerint semennyire sem.
Vajon hányszor merül fel ez a kérdés? Nem hinném, hogy ez lenne a jellemzo.
Nekem semmi bajom nem lenne azzal, ha homoszexuális tanára lenne a gyerekeimnek.
Egy megkötéssel:
ne propagálja (ez különben sem jellemzo a homoszexuálisokra nagy általánosságban), és valóban megmaradjon a magánügy szintjén a szexuális beállítottsága (pl. férfi létére ne fesse nonek magát, nézzen ki úgy, mint bárki más.)

Katonaság?
Az egy sajátos világ, nem tudom, mennyiben "bomlasztó" pl. ha két srác szerelmes lesz egymásba és a többiekkel ellentétben nincsenek kiéhezve és nincsenek szexuális problémáik, mert megoldják maguk közt.
Ha valaki homoszexuális és nem talál párt magának a katonatársai közt, akkor legfeljebb szív. De amíg nem eroszakol meg senkit, addig ugyan mi baj lehetne vele?
És miért eroszakolna meg bárkit is?

Egy alapveto tévedést érzek a témában:
ha valaki homoszexuális, ugyan
1, miért lenne nagyobb szexuális étvágya, mint egy heteronak?
2, fentiekbol köv. miért lenne "veszélyesebb"? Talán eroszakosabbnak és tolakodóbbnak érezzük? De hát miért?
3, Mibol gondoljuk, hogy egy homoszexuálison "látszik" a szexualitása a heteroval ellentétben? (Három ellenpéldát ismerek....)

Egy éven át volt egy tündéri színész szomszédom, aki homoszexuális volt. Kevés emberrel találkoztam, aki annyira kedves és kézséges lett volna. Róla onnan tudtuk meg, hogy állandóan srácok jártak hozzá, akiket rózsaszín selyemköntösben fogadott a lépcsoházban:)
Egyik munkatársam, késobb már jó barátm szintén homoszexuális, és az égvilágon semmi bajom nem volt vele. Róla nem tudtam volna meg, ha egy közös barátunk nem mondja.

A fentiek miatt:
nekem csak a homoszexuális párok örökbefogadásával van gondom.

Ezzel kapcsolatban is hallottam egy elsore perverznek tuno ötletetet:) Két homoszexuális pár tervezgeti, hogy vesznek egy családi házat, abban élnének négyen, és a gyerekeket "majd valahogy összehozzák", viszont négyen nevelnék fel, közösen.
Nem mondom, hogy ez olyan marhára ideális, de sokkal jobban hangzik, mint a homo párok örökbefogadása...

Előzmény: inad (103)