Kedves supertzar!
Oké, tisztázódjunk.
Tudom, hogy mi a helyzet a Z+ és a MetalBox terén, mint adás, gondolom ők is ugyanolyan helyzetben vannak, mint mi, zenekar.
Mint a "mese" elején jeleztem, nem kioktatás vagy számonkérés akart lenni az iromány, hanem segítséget szerettünk volna kérni ezen a fórumon is.
Yetivel beszéltem telefonon többször is, ez természetes, nem vagyok az a típus, aki a nyilvánosság előtt vagdalkozva kezd el egy vitát (bár ez nem is vita).
Akkor is azt az infót kaptam (3 hete), hogy jövő héten már lesz...
Semmi bajom ezzel, tudom, hogy anyagiaktól mentesen, barátilag tesztek be klipeket, ezzel minden oké, de ha én pl. tudom, hogy valami nem 100%-os, nem ígérek semmit, csak azt mondom, "hmmm, lehet".
De akkor bocs, szinte sejtettem, hogy sikerül félreérteni.
És rohadtul nem voltam kioktató a francba, nem igaz, hogy a kedvenc újságom kedvenc szerkesztője félreért, biztos bennem van a hiba. A francba, a ti újságotokon nőttem fel, ezt olvasva lettem zenész, mi az iskoláért akarnék én bármit is számon kérni.
Csak - mint írtam - hová máshová forduljak? Csak ti vagytok ezen a színtéren, akik segíteni tudnak.
Tudod, mostanában hihetetlen falakba ütközünk sok téren, koncertek, lemez, fesztiválok, és itt a klip is. Ilyenkor az ember elfárad, elgondolkozik azon, kinek is csinálja ezt az egészet, megéri-e ez az egész, mit tehet még? Ilyenkor lehet, hogy keserű a hangnem... de még egyszer: nem oktattam ki senkit, nem kértem számon senkitől semmit.
Nnna.
Mostantól csöndben vagyok, és reménykedem.