Brúsz Creative Commons License 2000.07.04 0 0 49
Hát, kedves Norboi és Novice, feladtátok a leckét. Ez az Octavia gumiból kell legyen, mert valaki azt mondja, eszméletlen tágas, más szerint meg gyalázatos helyszűke van benne.

Norboi, kirívó színt ezekhez az autókhoz semmiképpen nem választanék, csakis egy kirívó autóhoz. A Skodának mérhetetlenül egyszerű a műszerfala (ezt sokan felróják neki), a Focus viszont kicsit azokat a nagyobb autókat idézi, amiket az USA-ban vezettem.

A Focusban tetszik az (javítsatok ki, ha tévhitben élek), hogy saját autórádiója van eleve beépítve, így talán nem akarják majd kilopni belőle. Ezt a "szétesik a Ford meg zörög is" állítást sokfelől hallottam, de olyantól még nem, akinek saját Fordja van. Kicsit az az érzésem alakult ki, mintha részben savanyúaszőlő (akinek nincs) effektusról, részben a céges autók gátlástalan széthajtásáról majd 'fikázásáról' van szó. Igazak lehetnek ezek a híresztelések? Megél a piacon egymás mellett a szétesős meg a nemszétesős márka is? Vagy mind szétesik? Én meg azt hittem, az autók egyre jobbak.

Na jó, ez túl sok kérdés és állítás volt egyszerre :-)