Törölt nick Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2404
mezeicár alapvetően szerintem is rossz ez a "lemez", eröltetett, mesterkélt legenda-újjáélesztés, az anyagtól, ha nem is hányom el magam, de tényleg inkább mosolyogtat, mint borzongató. Ezzel együtt mi a fasznak pontoztok, ha ti sem gondoljátok komolyan? Ha egy skála 0-10 pont között van, akkor vmi tátika banda lehet a 0, mert ők nem is énekelnek, nem is zenélnek, de az 1 legyen jobb a 0-nál, a 2 az 1-nél (egyszóval lineáris intervallumskála, nem cicózok itt példákkal). Ergo 0 pontot adni arra lehet, ami 0 pontos. Amilyen szívhez szólóan tuda hammer még a demonstrációs cuccokra is reagálni, meg félig demós szinten álló elsőlemezes bandákra nyolc pontokat hajigálni, szerintem Tormentorra az 5-6 pont is reális (az általad hozott szaklap is ennyit adott), ami szerintem a tormentorra nézve szégyen. A 0 pont viszont a hammerra nézve szégyen: azt a képet sugalljai, hogy itt agyatlan, komolytalan bunkók a hasukra ütve pontoznak össze-vissza, mikor éppen mennyire vannak beszívva vagy lefizetve.
Ha nem akartok ilyen benyomást kelteni, akkor talán komolyabban kellene ezt a pontozást is csinálni.

Rh-

Előzmény: supertzar (2403)